AutoCAD Civil 3D

AutoCAD CIVIL 3D => Map 3D (GIS) => Konuyu başlatan: D.GUN - 29 Nisan 2021, 20:13:37

Başlık: MAP3D AUTOCAD LAYER SORUNU
Gönderen: D.GUN - 29 Nisan 2021, 20:13:37
Selamlar programa yeni başladım sorum şöyle olacak;

Civil3d'nin Planning ve Analysis kısmından MAP3D ye eriştim. Elimdeki gdb dosyasını da programa tanıttım objeler ve öznitelikler ekrana geldi hatta sorgu menüsünden sorgu dahi yaptım fakat topoloji kurmaya çalışırken katmanların geldiğini fakat autocad tabakalarının gelmediğini gördüm ve işlemi yapamadım.(TASK PANE de veri var fakat seçim yapacağım tabakalar yok).

Sorum şu yönde Civil 3d dışında MAP3D de kurmam gerekir mi veya bir eklenti mi eksik?
Arcgis Gdb okutmamda bir sıkıntı var mı veya kullanmama engel bir durum?(shp formatında da aynı sorun vardı)

Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum :)
Başlık: Ynt: MAP3D AUTOCAD LAYER SORUNU
Gönderen: güzergahcı - 30 Nisan 2021, 00:59:40
merhaba arkadaşlar , sizlerin yönlendirmesine ihtiyacım var , (YENİ KONU AÇAMADIGIM ICIN BURAYA YZIYORUM UMARIM DIGER KISILER DE GORUR )profili çizip düzenlemekten sıkıldım , bunu vba kullanarak yapmak istiyorum artık ,kısaca bahsetmek gerekirse 
yatayı çizdikten sonra geri kalan tüm işlemleri vba ile yaptırabilirmiyiz sizce ? autocad kütüphanesi buna müsade eder mi ?daha önce deneyen oldu mu ? fikirlerinize açığım . saygılarımla