AutoCAD Civil 3D

AutoCAD CIVIL 3D => Yeni Başladım, AutoCAD Civil 3D Nedir? => Konuyu başlatan: spider - 22 Kasım 2012, 16:06:01

Başlık: WİN 8 X64 TE CİVİL 3D 2013 ÇALIŞMA HATASI
Gönderen: spider - 22 Kasım 2012, 16:06:01
Windows 8 pro x 64 bit işletim sisteminde civil 2013 kullanırken çok sık hata ile karşılaşıyorum. Bu şekilde kullanıpta sorunla karşılaşan var mı? Varsa çözüm bulabildi mi?
Başlık: Ynt: WİN 8 X64 TE CİVİL 3D 2013 ÇALIŞMA HATASI
Gönderen: E.Erdem ÖZLÜ - 22 Kasım 2012, 16:37:26
Henüz Win8 kullanma şansım olmadı ama bence şuna bak;

http://forums.autodesk.com/t5/AutoCAD-Civil-3D/Are-the-autocad-Civil-3D-2013-is-compatible-with-your-windows-8/td-p/3698456
Başlık: Ynt: WİN 8 X64 TE CİVİL 3D 2013 ÇALIŞMA HATASI
Gönderen: mucahit - 16 Eylül 2013, 21:31:13
Windows 8 pro x 64 bit işletim sisteminde civil 2013 kullanırken çok sık hata ile karşılaşıyorum. Bu şekilde kullanıpta sorunla karşılaşan var mı? Varsa çözüm bulabildi mi?
Bende de aynı sorun varya programı actıgımda en ufak bı cızımde bılgısayar kasılıp program kapanıyor win8 için bi care yok mu ?
Başlık: Ynt: WİN 8 X64 TE CİVİL 3D 2013 ÇALIŞMA HATASI
Gönderen: umit - 17 Eylül 2013, 07:37:10
win8, civil 3d 2013 çıktıktan sonra yaygınlaştı.dolayısı ile 2013 versiyonunda win8 ile ilgili problemler olması normal.2014 versiyonu win8 de sorunsuz çalışıyor diye biliyorum.2014 e yükseltmeye çalışın.

iyi çalışmalar
Başlık: Ynt: WİN 8 X64 TE CİVİL 3D 2013 ÇALIŞMA HATASI
Gönderen: diksiyonubozuk2 - 24 Temmuz 2014, 14:27:23
Windows 8 pro x 64 bit işletim sisteminde civil 2013 kullanırken çok sık hata ile karşılaşıyorum. Bu şekilde kullanıpta sorunla karşılaşan var mı? Varsa çözüm bulabildi mi?

 merhaba bende sizin gibi w8 kullanıcısıydım. programa başlarken 2010, 2013 ve 2014 sürümlerini yükledim fakat hiçbirinden tam verim alamadım. 2014 iyi gidiyorken bi süre sonra grid bile oluşturamamaya başladım. (yanıt vermiyor diyordu) açılırsa bile ise performans bayağı düşüyordu. mouse ile çizimde gezemeyecek kadar. laptop i7 hani en ufak dosyada bunu yapması zor belki bi bug olmuştur dedim başka bi cihaza yükledim bu seferde o 8.1di. yine benzer sıkıntılar çıktı.


şimdi w7ye geçtim ve henüz daha yeni öğrenmeye başlayabiliyorum. :)