AutoCAD Civil 3D

PROGRAM ARŞİVİ => Diğer Programlar => Konuyu başlatan: erhankaya - 30 Ekim 2010, 16:13:41

Başlık: autocadcivil 3d 2010
Gönderen: erhankaya - 30 Ekim 2010, 16:13:41
autocad civil 3d programında yol proje yapcam ...ama paftayı sayısallaştıramıyorum >:(
rubber sheet komutunu bulamıyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi?  autocad civil 3d 2010 kullanıyorum
Başlık: Ynt: autocadcivil 3d 2010
Gönderen: İlke İÇÖZ - 31 Ekim 2010, 09:06:17
bilgisayarınızda raster design yüklü mü?
yükseklik eğrilerini sayısallaştırırken bu programı kullanıyoruz.
Başlık: Ynt: autocadcivil 3d 2010
Gönderen: jaspercullen - 18 Kasım 2010, 00:46:20
merhaba arkadaşlar.

sorumu doğru yerde mi soruyorum emin değilim. hatalıysam affedin lütfen ::)

ben autocad civil3d 2011 yükledim bilgisayarıma.
daha sonra raster design 2011 yükledim(sizin verdiğiniz linkten trial versiyonu malum)

ancak normal autocad civil3d programın açtığımda İMAGE menüsü eklenmemiş oluyr. halbuki raster designı yüklerken hiç hata vb. vermedi.
nerde yanlış yaptım/yapıyorum?

yardımcı olursanız sevinirim
Başlık: Ynt: autocadcivil 3d 2010
Gönderen: murat - 23 Kasım 2010, 11:25:24
merhaba arkadaşlar.

sorumu doğru yerde mi soruyorum emin değilim. hatalıysam affedin lütfen ::)

ben autocad civil3d 2011 yükledim bilgisayarıma.
daha sonra raster design 2011 yükledim(sizin verdiğiniz linkten trial versiyonu malum)

ancak normal autocad civil3d programın açtığımda İMAGE menüsü eklenmemiş oluyr. halbuki raster designı yüklerken hiç hata vb. vermedi.
nerde yanlış yaptım/yapıyorum?

yardımcı olursanız sevinirim
KOMUT SATIRINA MENULOAD YAZIP RASTER DESİGNIN CUİ DOSYASINI SEÇİN, LOAD LA İÇERİYE ATIN
Başlık: Ynt: autocadcivil 3d 2010
Gönderen: jaspercullen - 23 Kasım 2010, 20:21:12
teşekkürler
Başlık: Ynt: autocadcivil 3d 2010
Gönderen: hadek - 03 Ağustos 2012, 14:18:06
KOMUT SATIRINA MENULOAD YAZIP RASTER DESİGNIN CUİ DOSYASINI SEÇİN, LOAD LA İÇERİYE ATIN


bu işlemlerin aynısını yaptım ancak load menüsü aktif deil bu durumda ne yapmak lazım....